Skip to Store Area:

Kincsestár Hobby-Dekor-Ajándéküzlet

 

Általános szerződési feltételek

Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát!

·         Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

·         Regisztráció

·         Távszerződés

·         Vásárlás

·         Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

·         A felelősség korlátozása

·         Adatvédelem

·         Nyitvatartás

·         Tárhelyszolgáltató

 

 

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

 

 Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Az árak csak az interneten történő vásárlás esetén érvényesek, a boltban történő vásárláskor a bolt árai irányadóak.


A számla kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet:

* Banki előre utalás
* Rózsaszín csekkes előre utalás
(Kérjük átutaláskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot feltüntetni szíveskedjék.)
* Utánvéttel
* Paypallal
, ebben az esetben az utalandó összeg mellett 4,12%-ot felszámítunk.

Bankfiókban történő befizetést nem áll módunkban elfogadni, csak átutalást, amennyiben ennek ellenére befizet bankunkba, úgy a befizetés költségét (min. 300,-Ft) a megrendelt áruból levonjuk vagy a keletkezett plusz költség befizetéséig visszatartjuk a megrendelt termékeket.

Euroban történő fizetésnél az átváltási árfolyam 1 Euro=260,- Ft.
Euros külföldi utalásoknál a keletkezett banki költségeket felszámoljuk, ennek mértéke jelenleg az utalandó összeg 0,1%, de min. 12 Euro.
Lehetőség van paypallal is fizetni.

 

Dunaharasztin lehetőség van a megrendelt áru személyes átvételére időpont egyeztetés után, amit a megjegyzés rovatban kérjük jelezni.

 • A termékeket januártól novemberig maximum 5 napig, decemberben 1 napig áll módunkban félretenni. amennyiben ez idő alatt nem utal ill. személyesen nem veszi át, megrendelését töröljük.

A szállítási idő:

 • a pénteken, hétfőn és kedden 15:00 óráig beérkezett utalásoknál a csomagszállítási kérvényt kedden megküldjük a Dpd-nek, szerdán veszi fel tőlünk a csomagot és csütörtökön szállítja ki.
 • a szerda 15:00 óráig beérkezett utalásoknál a csomagszállítási kérvényt szerdán megküldjük a Dpd-nek, csütörtökön veszi fel tőlünk a csomagot és pénteken szállítja ki.
 • a csütörtök 15:00 óráig beérkezett utalásoknál a csomagszállítási kérvényt csütörtökön megküldjük a Dpd-nek, pénteken veszi fel tőlünk a csomagot és hétfőn szállítja ki.
 •  

 • a péntek 14:00 óráig beérkezett utalásoknál péntek délután
  adjuk fel.
                

  Regisztráció

Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. Ha vásárolni szeretne, szükséges regisztrálnia magát. A regisztráció sok előnnyel jár. Pl. ha újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is, nem kell újra kitöltenie a szállításhoz szükséges információkat, egy kattintással újrarendelheti termékeit, nyomon követheti rendeléseit, több címre rendelhet egyszerre stb.
Kattintson a Fiókom gombra az oldal bal alsó részében, majd a Fiók létrehozása/Create An Account gombra, majd adja meg a szükséges adatokat.
Regisztrálás / belépés után az Ön neve megjelenik weboldala jobb felső oldalán. Ügyfélfiókjában módosíthatja személyes információit, kívánságlistát hozhat létre stb.

 


Távszerződés

A szerződés tárgya a Kincsestár internetes áruházában (www.kincsestar.hu) található valamennyi árucikk.
Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Adataink:

 

Kincsestár Hobby-Dekor-Ajándéküzlet:

Üzletvezető: Rötzer Viktória ev.

Üzlet címe: 2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy. út 1.

Adóigazgatási szám: 62986632-2-33

E-mail: info[kukac]kincsestar.hu

Telefonszám: 06-70/249-38-85

NAIH-szám: NAIH-122480/2017.

Ez a weboldal mintaboltunk internetes megjelenése, nem önálló webáruház,

hanem "hagyományos" üzletünk kiegészítése.

Székhelye:  2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy. út 1.
Panasz esetén értesítési cím:
2330 Dunaharaszti,
Dózsa Gy. út 1.
Békéltető testület: Pest megyei Békéltető Testület
Tel.: +3612690703
pmbekelteto@pmkik.hu
1364 Bp. Pf. 81.
1119 Bp. Etele u. 59-61. II.240

 

 

Rötzer Ajándék-Játék-Papír-Írószerbolt:

(Lego, társasjáték termékek)

Üzletvezető: Rötzer Andrásné ev.

Üzlet címe: 2330 Dunaharaszti, Fő út 140.

Adóigazgatási szám: 50101797-2-33

E-mail: papir-jatekbolt[kukac]kincsestar.hu

Ez a weboldal mintaboltunk internetes megjelenése, nem önálló webáruház,

hanem "hagyományos" üzletünk kiegészítése.

Székhelye:  2330 Dunaharaszti, Fő út 140.
Panasz esetén értesítési cím:
2330 Dunaharaszti, Fő út 140.
Békéltető testület: Pest megyei Békéltető Testület
Tel.: +3612690703
pmbekelteto@pmkik.hu
1364 Bp. Pf. 81.
1119 Bp. Etele u. 59-61. II.240


A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és majd annak e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Rötzer Viktória egyéni vállalkozó 2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy. út 1. (Adószám: 62986632-2-33) illetve Lego termékek esetén Rötzer Andrásné egyéni vállalkozó 2330 Dunaharaszti, Fő út 140. (Adószám: 50101797-2-33) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:


* A Szállító köteles a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
* Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni utánvétes fizetéskor.
* Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pest Megyei Bíróság illetékességét kötik ki.
* Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat vállalkozásunk nem iktatja.

 


Vásárlás

A megvásárolni kívánt termékeket a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, a "Tovább a pénztárhoz/Proceed to Checkout" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.


A megrendelés elküldése előtt választhat szállítási címet, szállítási módot, fizetési módot, majd ismét áttekintheti megrendelését. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket, a fizetendő összeget! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.

A "Megrendelem/Place Order" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését, melyet automatikusan, elektronikus levél útján megerősítünk. Amennyiben utánvátes fizetési módot választotta, kérjük igazolja vissza megrendelése és adatai helyességét. Előre utalásos fizetés esetén összekészítjük megrendelését, lemérjük ezután megküldjük e-mailben az utalandó összeget a pontos szállítási költséggel és az utaláshoz szükséges adatokkal.

 
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keressen meg munkaidőben (k-p 10-13, 14-17; sz: 10-13) a 06-70/249-38-85-es telefonszámon vagy a 
webbolt[kukac]kincsestar.hu címen.


Megrendelésének leadásával Ön vállalkozásunk vásárlója lesz.

 

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A vevő az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.A vevő elállása esetén a vállalkozásunk az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb tizennégy napon belül visszatéríti.

Nem lehet élni az elállási joggal: a teljesen egyedi, kifejezetten a vevő egyedi kérésére és megrendelésére készített termék esetén (a vevő részére gyártott bármely egyedi árucikk), továbbá a 17/1999. (II./5.) számú, a távollévők között kötött szerződésekről szóló Kormányrendelet  5 paragrafusába tételesen felsorol minden olyan esetben, amikor a Vásárló nem élhet az elállási jogával.

Nem lehet élni az elállás jogával olyan sérült termékek esetén, amelyek látható módon a nem rendeltetésszerű használatból eredően sérültek.

 

Cégünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan, eredeti csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 45/2014. GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A felelősség korlátozása

A www.kincsestar.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A www.kincsestar.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

* Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
* Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.kincsestar.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
* Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
* Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
* Bármely szoftver nem megfelelő működése.
* Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A www.kincsestar.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a www.kincsestar.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Egyedül a vásárló felelős a www.kincsestar.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a www.kincsestar.hu áruházban való vásárlásért.

A www.kincsestar.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A www.kincsestar.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a www.kincsestar.hu áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a www.kincsestar.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

A www.kincsestar.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. A www.kincsestar.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a www.kincsestar.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

 

Adatvédelem

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél cégünk alvállalkozójaként működik együtt pl. szállítók. Ekkor azonban, az alvállalkozók cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

 

Nyitvatartásunk:

Keddtől  péntekig: 10-13, 14-17, szombaton: 10-13 óráig (játékbolt szombaton: 9-12) állunk telefonon vevőink rendelkezésére (telefonszámunk: +36-70-249-38-85).
Egyéb időpontokban e-mail-ben állunk a vevők rendelkezésére: info{kukac}kincsestar.hu
.

 

Tárhelyszolgáltató:

Cégnév:

MediaCenter Hungary Kft.

Postai cím:

6001 Kecskemét, Pf. 588.

Székhely cím:

6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6

Telefon:

76 / 506-618, vagy 30 / 439-2137

Web:

www.mediacenter.hu

Adószám:

13922546-2-03