Skip to Store Area:

Kincsestár Hobby-Dekor-Ajándéküzlet

Általános szerződési feltételek

Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el a jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF tartalmát!
 

•         Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

•         Regisztráció

•         Távszerződés

•         Vásárlás

•         Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

•         A felelősség korlátozása

•         Adatvédelem

•         Nyitvatartás

•         Tárhelyszolgáltató


 

Vételár, fizetési feltételek, szállítási információk

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. Az árak csak az interneten történő vásárlás esetén érvényesek, a boltban történő vásárláskor a bolt árai irányadóak.

 
A számla kiegyenlítése és a szállítás az alábbi módon történhet:

* Banki előre utalás
* Rózsaszín csekkes előre utalás
(Kérjük átutaláskor a Közlemény rovatba a megrendelés visszaigazolásakor kapott megrendelés számot feltüntetni szíveskedjék.)
* Utánvéttel
* Paypallal, ebben az esetben az utalandó összeg mellett 4,12%-ot felszámítunk.

Bankfiókban történő befizetést nem áll módunkban elfogadni, csak átutalást, amennyiben ennek ellenére befizet bankunkba, úgy a befizetés költségét (min. 300,-Ft) a megrendelt áruból levonjuk vagy a keletkezett plusz költség befizetéséig visszatartjuk a megrendelt termékeket.

Euroban történő fizetésnél az átváltási árfolyam 1 Euro=260,- Ft.
Euros külföldi utalásoknál a keletkezett banki költségeket felszámoljuk, ennek mértéke jelenleg az utalandó összeg 0,1%, de min. 12 Euro.
Lehetőség van paypallal is fizetni.

Dunaharasztin lehetőség van a megrendelt áru személyes átvételére időpont egyeztetés után, amit a megjegyzés rovatban kérjük jelezni.

    A termékeket januártól novemberig maximum 5 napig, decemberben 2 napig áll módunkban félretenni. amennyiben ez idő alatt nem utal ill. személyesen nem veszi át, megrendelését töröljük.

A szállítási idő:

    a pénteken, hétfőn és kedden 14:00 óráig beérkezett utalásoknál a csomagszállítási kérvényt kedden megküldjük a GLS-nek, szerdán veszi fel tőlünk a csomagot és csütörtökön szállítja ki.
    a szerda 14:00 óráig beérkezett utalásoknál a csomagszállítási kérvényt szerdán megküldjük a GLS-nek, csütörtökön veszi fel tőlünk a csomagot és pénteken szállítja ki.
    a csütörtök 14:00 óráig beérkezett utalásoknál a csomagszállítási kérvényt csütörtökön megküldjük a GLS-nek, pénteken veszi fel tőlünk a csomagot és hétfőn szállítja ki.
    a péntek 14:00 óráig beérkezett utalásoknál péntek délután
    adjuk fel.              

    Regisztráció


Webáruházunkban regisztráció nélkül is böngészhet, azaz ismerkedhet termékeinkkel és árainkkal. Ha vásárolni szeretne, vendégként vagy regisztráció után vásárolhat. A regisztráció sok előnnyel jár. Pl. ha újra nálunk vásárol, belépéskor elegendő megadnia felhasználónevét és jelszavát, és már rendelhet is, nem kell újra kitöltenie a szállításhoz szükséges információkat, egy kattintással újrarendelheti termékeit, nyomon követheti rendeléseit, több címre rendelhet egyszerre stb.
Kattintson a Fiókom gombra az oldal bal alsó részében, majd a Fiók létrehozása/Create An Account gombra, majd adja meg a szükséges adatokat.
Regisztrálás / belépés után az Ön neve megjelenik weboldala jobb felső oldalán. Ügyfélfiókjában módosíthatja személyes információit, kívánságlistát hozhat létre stb.


Távszerződés

A szerződés tárgya a Kincsestár internetes áruházában (www.kincsestar.hu) található valamennyi árucikk.
Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg.

Adataink:

Kincsestár Hobby-Dekor-Ajándéküzlet:

Üzletvezető: Rötzer Viktória ev.

Üzlet címe: 2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy. út 1.

Adóigazgatási szám: 62986632-2-33

E-mail: info[kukac]kincsestar.hu

Telefonszám: 06-70/249-38-85

NAIH-szám: NAIH-122480/2017.

Ez a weboldal mintaboltunk internetes megjelenése, nem önálló webáruház,

hanem "hagyományos" üzletünk kiegészítése.

Székhelye:  2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy. út 1.
Panasz esetén értesítési cím:
2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy. út 1.
Békéltető testület: Pest megyei Békéltető Testület
Tel.: +3612690703
pmbekelteto@pmkik.hu
1364 Bp. Pf. 81.
1119 Bp. Etele u. 59-61. II.240

 

Rötzer Ajándék-Játék-Papír-Írószerbolt:

(Lego, társasjáték termékek)

Üzletvezető: Rötzer Andrásné ev.

Üzlet címe: 2330 Dunaharaszti, Fő út 140.

Adóigazgatási szám: 50101797-2-33

E-mail: papir-jatekbolt[kukac]kincsestar.hu

Ez a weboldal mintaboltunk internetes megjelenése, nem önálló webáruház,

hanem "hagyományos" üzletünk kiegészítése.

Székhelye:  2330 Dunaharaszti, Fő út 140.
Panasz esetén értesítési cím:
2330 Dunaharaszti, Fő út 140.
Békéltető testület: Pest megyei Békéltető Testület
Tel.: +3612690703
pmbekelteto@pmkik.hu
1364 Bp. Pf. 81.
1119 Bp. Etele u. 59-61. II.240


A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és majd annak e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre Rötzer Viktória egyéni vállalkozó 2330 Dunaharaszti, Dózsa Gy. út 1. (Adószám: 62986632-2-33) illetve Lego termékek esetén Rötzer Andrásné egyéni vállalkozó 2330 Dunaharaszti, Fő út 140. (Adószám: 50101797-2-33) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:


* A Szállító köteles a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott termékeket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében.
* Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza - készpénzben a kézbesítő részére kifizetni utánvétes fizetéskor.
* Az esetleges jogviták elbírálására Felek a Pest Megyei Bíróság illetékességét kötik ki.
* Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat vállalkozásunk nem iktatja.


Vásárlás

A megvásárolni kívánt termékeket a termékek főlapjáról kosarába gyűjtheti. Ha kosarában már van termék, annak állapotát a vásárlás végösszegével együtt folyamatosan nyomon követheti. Ha mindent összegyűjtött, amit vásárolni szeretne, a "Tovább a pénztárhoz/Proceed to Checkout" gombra kattintva jut tovább a vásárlási folyamatban.


A megrendelés elküldése előtt választhat szállítási címet, szállítási módot, fizetési módot, majd ismét áttekintheti megrendelését. Itt ellenőrizze az adatait, a szállítási címet és a megrendelt termékeket, a fizetendő összeget! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja.

A "Megrendelem/Place Order" gomb megnyomásával küldi el nekünk megrendelését, melyet automatikusan, elektronikus levél útján megerősítünk. Amennyiben utánvátes fizetési módot választotta, kérjük igazolja vissza megrendelése és adatai helyességét. Előre utalásos fizetés esetén összekészítjük megrendelését, lemérjük ezután megküldjük e-mailben az utalandó összeget a pontos szállítási költséggel és az utaláshoz szükséges adatokkal.
Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keressen meg munkaidőben (k-p 10-13, 14-17; sz: 9-12) a 06-70/249-38-85-es telefonszámon vagy a webbolt[kukac]kincsestar.hu címen.


Megrendelésének leadásával Ön vállalkozásunk vásárlója lesz.

 

Vásárlástól való elállás joga, szavatosság

A vevő az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet 4.§ és 5.§ szerint. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket.A vevő elállása esetén a vállalkozásunk az áru ellenértékét haladéktalanul, de legkésőbb tizennégy napon belül visszatéríti.

Nem lehet élni az elállási joggal: a teljesen egyedi, kifejezetten a vevő egyedi kérésére és megrendelésére készített termék esetén (a vevő részére gyártott bármely egyedi árucikk), továbbá a 17/1999. (II./5.) számú, a távollévők között kötött szerződésekről szóló Kormányrendelet  5 paragrafusába tételesen felsorol minden olyan esetben, amikor a Vásárló nem élhet az elállási jogával.

Nem lehet élni az elállás jogával olyan sérült termékek esetén, amelyek látható módon a nem rendeltetésszerű használatból eredően sérültek.

Cégünk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan, eredeti csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén téríti vissza a vételárat. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 45/2014. GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

A felelősség korlátozása

A www.kincsestar.hu áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

A www.kincsestar.hu semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

* Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
* Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.kincsestar.hu áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
* Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
* Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - , de főleg bármilyen adat elvesztése.
* Bármely szoftver nem megfelelő működése.
* Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.

A www.kincsestar.hu nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a www.kincsestar.hu áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

Egyedül a vásárló felelős a www.kincsestar.hu áruházhoz való kapcsolódásáért és a www.kincsestar.hu áruházban való vásárlásért.

A www.kincsestar.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

A www.kincsestar.hu szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a www.kincsestar.hu áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a www.kincsestar.hu áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

A www.kincsestar.hu szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. A www.kincsestar.hu nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a www.kincsestar.hu szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.


Adatvédelmi tájékoztató


A Rötzer Viktória E.V. (továbbiakban: Adatkezelő) mint a kincsestar.hu internetes bolt üzemeltetője online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a vásárlók személyes adatait. Az adatkezelés célja kizárólag a megkeresések teljesítése, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettségek (számlázás, áru eljuttatása a címzetthez) teljesítése illetve hírlevélre történő feliratkozás esetén a hírlevél eljuttatása a címzetthez. Az Adatkezelő csak olyan személyes adatokat kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Adatkezelő az adatkezelési tevékenységet a vonatkozó jogszabályok szerint bejelentette a Nemzeti Adatvédelmi és Információs Hatósághoz, amely hatóság alábbi nyilvántartási számokon nyilvántartásba vette:


Kincsestár hírlevélküldés nyilvántartási száma: NAIH-122480/2017.

Az adatkezelő minden elvárható módon védi a vásárlóknak, regisztrált Felhasználóknak, illetve hírlevélre feliratkozóknak a webáruházban kezelt adatait.

Az adatkezelő címe: 2330 dunaharaszti, Dózsa Gy. út 1.

Az adatkezelő elérhetősége: +36 702493885  info[kukac]kincsestar.hu

Az adatkezelés jogalapja: A 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés

a)

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A Felhasználó a regisztrációnál, hírlevél feliratkozásnál, illetve regisztráció nélküli vásárlás esetén is kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: Regisztrált felhasználók, hírlevélre feliratkozók, regisztráció nélküli vásárlók.

A kezelt adatok köre regisztrált vásárlók esetében:

A regisztrált vásárlók által a regisztráció során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok. Név, elérhetőség, (telefon, e-mail) szállítási cím, számlázási cím.

Az adatgyűjtés célja regisztrált vásárlók esetében: a megrendelések teljesítése és a számlázás.

A kezelt adatok köre nem regisztrált vásárlók esetében:

A nem regisztrált vásárlók által a rendelés során megadott, a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok. Név, elérhetőség, (telefon, e-mail) szállítási cím, számlázási cím.

Az adatgyűjtés célja nem regisztrált vásárlók esetében: a megrendelések teljesítése és a számlázás.

A kezelt adatok köre hírlevélre feliratkozók esetében:

A hírlevélre feliratkozók által a feliratkozás során megadott, az elektronikus hírlevél küldéséhez szükséges adatok. Név, email cím.

Az adatgyűjtés célja hírlevélre feliratkozók esetében: elektronikus hírlevél küldése.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:

- A Rötzer Viktória E.V. és munkatársai

- GLS csomagküldő szolgálat munkatársai
- MPL csomagküldő szolgálat munkatársai
- csomagküldő közvetítő cég:  MASSIVE-1, s.r.o.

Az adatkezelés időtartama a vásárló, feliratkozó kérésének megfelelően történik.

A Vásárló, hírlevélre feliratkozó kérelmezheti az Adatkezelőnél személyes adatainak helyesbítését, személyes adatainak törlését, vagy zárolását.

A regisztrált felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja, vagy törölheti saját adatait.

A vásárló, regisztrált vásárló, hírlevélre feliratkozó személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon, vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó, hírlevél feliratkozó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó, hírlevél feliratkozó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Ha a regisztrált felhasználó, hírlevél feliratkozó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság hatósághoz (www.naih.hu/kapcsolat.html)
fordulhat.

Remarketing irányelvek - Cookie-k használata


Tájékoztatjuk a Kincsestar webáruház webhelyét felkereső látogatókat, hogy webhelyünk a vásárlói élmény növelésének érdekében remarketing és hasonló közönségekkel kapcsolatos szolgáltatásokat használ online hirdetéseiben.

Ennek megvalósítására webhelyünk Cookie-kat használ, melyek elfogadásával Ön hozzájárul ezen hasonló közönségekbe vagy

remarketing listákba történő bekerüléshez. A Cookie-k használatára webáruházunk minden alkalommal felhívja a látogatók figyelmét.

A Cookie a felhasználók számítógépére mentett kis fájl, amely megkönnyíti a meglátogatott webhelyen az alkalmazott beállítások és
egyéb információk tárolását.

Részletesebben a Cookie-k szerepéről itt olvashat: https://support.google.com/adwords/answer/2407785?ctx=glossary

Webhelyünk a gyűjtött információkat kizárólag saját online hirdetéseihez használja fel, idegen harmadik személy részére át nem adja. A hirdetésekben csak és kizárólag a Kincsestar webáruház termékeit, szolgáltatásait jeleníti meg szöveges vagy képes hirdetések formájában a webáruház látogatóinak.

Az online hirdetéseket a külső szolgáltatók (Google, Facebook, Instagram) internetes webhelyeken is megjeleníthetik.

A Kincsestar webáruház webhelyet felkeresők bármikor letilthatják a Google Cookie-k használatát a Google Hírdetési Beállításaiban illetve a Network Advertising Initiative leiratkozási oldalán a külső szolgáltatók Cookie-jai is letilthatóak.

Amennyiben hírlevélre történő feliratkozási lehetőség jelenik meg a hirdetésben, akkor a feliratkozás minden esetben önkéntes, hírleveleink pedig minden esetben tartalmazzák az adatmódosítás vagy leiratkozás lehetőségét.

Amennyiben adatvédelmi tájékoztatónkkal vagy Remarketing irányelveinkkel, esetleg gyakorlatunkkal kapcsolatban bármilyen észrevétele felmerül, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info[kukac]kincsestar.hu email címen


Nyitvatartás:

üzletünk nyitvatartása:
keddtől péntekig 10-13, 14-17, szombaton: 9-12.
Nyitvatartási időben a 70/249-38-85-ös telefonszámon vagyunk elérhetőek.
Egyéb esetben e-mailen: info[kukac]kincsestar.hu

 

Tárhelyszolgáltató:

Cégnév:MediaCenter Hungary Kft.
Postai cím:6001 Kecskemét, Pf. 588.
Székhely cím:6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6
Telefon:76 / 575-023
Fax:76 / 575-024
Adószám:13922546-2-03